RECEPT: NIKOLINA LONČAR, chef koprivničkog restorana Zlatan, državna prvakinja 2009. godine
SASTOJCI za 4 osobe:
* 80 dag purećeg filea
* 10 lijepih listova kadulje
* 10 dag špinata
* 10 dag feta sira
* 1 kg krumpira
* 2 dl maslinova ulja
* 1 dl bijelog vina
* sol
* papar
1. Od purećeg filea oblikujte veliki odrezak pa mu potucite rubove. Rasporedite nadjev od špinata i feta sira. Zarolajte i obložite listovima kadulje. Sve pričvrstite kuharskim koncem.
2. Prije nego što je stavite u pećnicu, roladu opecite sa svih strana pa je oko 45 minuta pecite u pećnici zagrijanoj na 180 stupnjeva Celzija.
3. Krumpir ogulite, narežite na kriške, začinite, prelijte vrućim uljem i stavite peći odmah uz pečenje. Pecite oko 60 minuta.