VIDEO

Mačak se ‘zaljubio‘ u tikvu: Odabrao je jedinu koja je bila drugačija i branio je od svih

Vlasnici su je kroz smijeh zvali njegovom emocionalnom podrškom, jer se od nje nije odvajao

Mačak Dave i njegova tikva

 Screenshot TikTok

Mačkama tepamo da su naši mali lavići, predilice i ljubavi, ali svi znamo da živimo s čudacima. Šarmantnim čudacima, naravno, koji čine veoma neobične stvari. Na nama je da se ponašamo kao pravi batleri i da ih volimo još i više baš zbog tih čudnih stvari koje izvode.

Recimo, mačak koji se ‘zaljubio‘ u tikvu mnogim vlasnicima neće biti nimalo neobičan. Dave također sam sebi nije neobičan, ali njegova je vlasnica bila iznenađena shvativši kako se jedan od njena tri ljubimca vezao za tikvu. Kuću je, naime, napunila tikvama uoči Halloweena. Sve su bile narančaste, osim jedne, a baš je ta njenom mačku zapela za oko.

Od nje se nije odvajao, uvijek je imao fizički kontakt s njom (uglavnom je spavao uz nju), a kad su se druge mačke previše približile, dao bi im do znanja da je taj predmet njegov. Vlasnici su je kroz smijeh zvali Daveovom emocionalnom podrškom, ciljajući na to da inače ljudi imaju životinje kao takvu potporu. Jedino ih je brinulo što će se dogoditi kada tikva istrune, što je bilo neminovno.

No, tu su na scenu stupili mačkovi obožavatelji (njega i njegove čupave ukućane na TikToku prati 1,6 milijuna ljudi) koji su mu poslali igračku u obliku tikve.

@indooroutdoorkat Replying to @shadowkitten0321 this might actually be my favorite piece of Dave lore ever #davethecat #orangecat #funnycat ♬ Fall October Halloween horror classic(177261) - rareNote
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 22:21