Bome, pijemo dobro

Iz Bruxellesa stižu odlične vijesti, naša pivovara okrunjena je svjetskom nagradom za kvalitetu

 Press
Između više od tri tisuće proizvoda naša dva piva stručni je žiri prepoznao kao proizvode visoke kvalitete

Dolaskom lijepih dana u Pivovaru Daruvar stigle su i lijepe vijesti iz Bruxellesa. 5th Element IIPA i 5th Element Stout, piva iz portfolia Pivovare Daruvar, osvojili su Monde Selection Gold nagradu za njihovu iznimnu kvalitetu.

"Iznimno smo ponosni na ove nagrade koje su osvojili naša IIPA i Stout, te na činjenicu da je njihova vrhunska kvaliteta prepoznata na tako renomiranom svjetskom natjecanju, među proizvodima iz cijelog svijeta. S aspekta potrošača ova nagrada je od velike važnosti, jer potrošač pri odabiru proizvoda koji nosi oznaku kvalitete Monde Selection, može biti siguran da bira proizvod visoke kvalitete", pohvalili su se u Daruvarskoj pivovari.

Monde Selection je vodeći svjetski institut za kvalitetu potrošačkih proizvoda. Osnovan u Belgiji 1961., institut se ističe neusporedivo velikim iskustvom i ponosi se time što je jedan od najstarijih i najstručnijih autoriteta u ocjenjivanju kvalitete proizvoda široke potrošnje na temelju organoleptičkih i znanstvenih parametara. Svake godine, više od tri tisuće proizvoda iz cijelog svijeta prijavljuje se za Monde Nagrada za kvalitetu odabira.

image

5th Element

Press

Članovi žirija, koji degustiraju i "blind‘" testom ocjenjuju proizvode, odabrani su temeljem svojih profesionalnih kvalifikacija, kompetencija, iskustva i integriteta. Oni nisu članovi organizacije Monde Selection - radi se o vanjskim suradnicima koji su odabrani na temelju svojih profesionalnih kvalifikacija, kompetencije, iskustva i integriteta.

Za ocjenjivanje piva, Monde Selection imenuje žiri neovisnih stručnjaka koji imaju veliko iskustvo u pivarstvu. Ovaj stručni žiri sastavljen je od majstora pivara, zitologa, kemijski inženjera poznatih po svom znanju u pivarskoj znanosti i tehnologiji fermentacije. Kako bi proveli specifične laboratorijske analize na piva, Monde Selection djeluje u suradnji s belgijskim institutom Meurice kojeg čine najbolji stručnjaci u tom području koji su svjetski poznati po svojoj stručnosti.

"Ovo veliko priznanje motivacija nam je da dižemo ljestvicu u svim aspektima našeg poslovanja", rekli su u daruvarskoj pivovari.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 14:24